Wat is een slideshow?

Onze slideshows zijn zorgvuldig samengestelde digitale fotocollecties waarmee dierbare herinneringen tijdens een plechtigheid tot uiting komen. De evenwichtige slideshows van UitvaartVisuals bieden u op subtiele wijze de mogelijkheid speciale momenten in de gedachten van aanwezigen voort te laten leven. Hiermee krijgen aanwezigen een indrukwekkend beeld van het leven van een overledene. Of het nu gaat om oude zwart-wit kiekjes of bijzondere foto’s die ooit via WhatsApp zijn verzonden: Het team van UitvaartVisuals staat klaar om binnen de gestelde tijd een waardevol tijdsdocument te leveren. 

UitvaartVisuals staat open voor iedere levensovertuiging.

Wij vervaardigen voor u een persoonlijke slideshow bestaande uit maximaal 100 foto's. Deze foto's kunt u digitaal aanleveren maar wij kunnen ook uw oude foto's digitaliseren. Indien u woonachtig bent in midden-Nederland kunnen wij ook met een scanner bij u langskomen. Bij langere afstanden sturen we voor het transport een koerier. U kunt ook aangeven welke muziek u graag in de slideshow wenst. Samen met u bepalen we een juiste lengte en de volgorde van uw slideshow. Deze is standaard sober van karakter, heeft onopvallende fade-transities (van donker naar beeld en vice versa) en maakt gebruik van het esthetisch aangename Ken Burns-effect. (Oftewel: het langzaam in- of uit laten zoomen van de foto's). Uiteraard bieden wij ook animated slideshows aan.   

 

Hieronder treft u twee voorbeelden aan van hoe een slideshow van UitvaartVisuals er uit zou kunnen zien:

Bovenstaande slideshow is een voorbeeld van een standaard slideshow zonder al te veel verfraaing.
Hieronder ziet u een zogeheten animated slidehow. In deze slideshow maken we gebruik van motion graphics. Hierdoor zijn de foto's in beweging en krijgt de slideshow een eigen karakter.

 Let op: het betreft hier slechts voorbeelden. De mogelijkheden met animated slideshows zijn oneindig. De keuze is aan u. 

 

Snel, transparant & betrokken

Een standaard slideshow kost €250,00 (ex. BTW) en een animated slideshow €450,00 (ex. BTW)

Uiterlijk 24 uur vóór de uitvaart is uw slideshow gereed en sturen we u een MP4-bestand. Dit kan via Google Drive, Wetransfer of Dropbox. Een backup van uw slideshow versturen wij naar de uitvaartondernemer en het uitvaartcentrum.
In geval van nood heeft UitvaartVisuals ook altijd een backup beschikbaar. Vanzelfsprekend retourneren wij al het uitgeleende fotomateriaal in ongewijzigde staat zodra ons werk er op zit.