REFERENTIES:

 UitvaartVisuals onderhoudt warme contacten met Kees Hoogendoorn, die als voorganger en tekstschrijver veel maatschappelijk werk doet in de omgeving rondom Amersfoort.


Ben u op zoek naar een gedicht en/of passende teksten? Bezoek dan zijn website. Wilt u meer weten over zijn werkzaamheden? Klik dan hier voor een PDF-artikel waarin Kees wordt geïnterviewd door Kerkplein Amersfoort.

Kees Hoogendoorn voorganger maatschappelijk werker Amersfoort
 
“In mijn werk als voorganger heb ik talloze uitvaarten mogen begeleiden. De producties van UitvaartVisuals leveren een zinvolle bijdrage aan iedere plechtigheid”
— — Kees Hoogendoorn, voorganger, tekstschrijver en maatschappelijk werker te Amersfoort
 

SAMENWERKING:

UitvaartVisuals deelt graag kennis & kunde met ondernemers met wie we dezelfde kernwaarden delen. Deze kernwaarden zijn: professionaliteit, kwaliteit en een respectvolle omgang met clienten.
Hieronder staan enkele voorbeelden van bedrijven die wij u warm aanbevelen.  

 
lelie design foto fotografie styling lianne uitvaart bruiloft

LElie design

Lianne van Lelie Design is behalve een zeer getalenteerd fotografe ook stylist en designer. Of het nu gaat om een uitvaart, bruiloft of blije verwachting: Bij Lelie Design krijgt u altijd een prachtig origineel concept dat naadloos bij uw wensen aansluit. 

hartemeisjes bloemen decoratie builoft afscheid feest bedrijf beurs feest

hartemeisjes

Hartemeisjes is gespecialiseerd in bruids- en afscheidsbloemwerk. Daarnaast verzorgen ze ook de styling en decoratie van bruiloften, feesten, bedrijfsruimtes, evenementen en beurzen. Dit is uw adres voor werkelijk prachtige persoonlijke bloemdecoraties. 

wim veen hoevelaken uitvaart zorg

WIM van de veen

In Hoevelaken en omstreken is Wim van de Veen Uitvaartzorg inmiddels een begrip. Flexibel, warm en betrokken. Wim en zijn vrouw Tirza zorgen in moeilijke tijden voor rust en betrokkenheid waarbij uw keuzevrijheid centraal staat.