uitvaartvisuals produceert graag uw bedrijfsvideo

 

Zie hieronder een promotievideo die wij onlangs mochten vervaardigen in opdracht van Bloesem Uitvaart te Amersfoort:

 
 

Naast het vervaardigen van slideshows voor nabestaanden kan UitvaartVisuals op audiovisueel gebied ook veel betekenen voor uitvaartondernemers. Wij hebben veel ervaring met het bedenken, filmen en monteren van uw bedrijfsvideo.

In nauw overleg ontwikkelen wij een audiovisueel concept dat past bij uw onderneming en dat uw doelstellingen realiseert. Dit concept presenteren wij met een transparante kostenbegroting. Doordat UitvaartVisuals alle producties in eigen huis verzorgt, kunnen wij een scherp tarief hanteren.

Het concept vertalen wij vervolgens in een script. Na uw goedkeuring vinden de opnames plaats. UitvaartVisuals heeft ervaring met de meest uiteenlopende wensen en werkt professioneel, discreet en met respect. Snel na de opnamen ontvangt u een preview van de eerste montage. Op basis van uw feedback voeren we aanpassingen door.   

Een bedrijfsvideo van UitvaartVisuals is al vanaf  € 1500,- (ex. BTW) verkrijgbaar. 

UitvaartVisuals is gevestigd in Midden-Nederland en bedient dus logischerwijs veel clienten binnen deze regio. Echter, wij bieden onze diensten door heel Nederland aan.