Hoe komt een slideshow tot stand?

 
 

We begrijpen goed hoe hectisch de dagen voor een uitvaart kunnen zijn. Als nabestaande komt er van alles op u af. U wordt in enkele dagen voor extreem veel keuzes gesteld en tijd is daardoor een kostbaar goed. Daarom proberen we de totstandkoming van onze slideshows zo helder mogelijk te communiceren. Zo voorkomen we misverstanden en kunt u zich in alle rust op het belangrijkste richten: een waardig afscheid van uw dierbare. Indien u een slideshow van UitvaartVisuals wenst kunt u het hieronder beschreven stappenplan volgen.

 
 

Stappenplan

  • Na het uitwisselen van de gegevens ontvangt u een opdrachtbevestiging en gaat het team van UitvaartVisuals direct voor u aan de slag. 
  • Uiterlijk 24 uur voor de uitvaart ontvangt u uw slideshow in de vorm van een algemeen MP4-bestand. Dit kan via Google Drive, Wetransfer of Dropbox. Een backup wordt verzonden naar de uitvaartondernemer en het uitvaartcentrum. 
  •  Na verzending retourneert UitvaartVisuals vanzelfsprekend het uitgeleende fotomateriaal (eventueel per koerier) in ongewijzigde staat bij rechthebbende eigenaar.  
  • Neem contact op met UitvaartVisuals. Wij zijn te bereiken via telefoon of email. Klik hier voor onze contactgegevens. 
  • Een slideshow bestaat uit maximaal 100 foto's. Derhalve willen wij graag weten hoeveel foto's u in totaal wenst te gebruiken. En heeft u een bepaalde volgorde in gedachte? 
  • Digitale foto's kunt u online aan ons verzenden. Papieren foto's en/of albums kunnen wij voor u inscannen.
  • Kunt of wilt u fotomateriaal niet overhandigen en woont u in de buurt? Dan komen wij graag bij u langs met een scanner om het materiaal in te scannen. 
 

maatwerk

 

Naast onze gebruikelijke slideshows verzorgen wij ook uitgebreidere video- & audioproducties rondom afscheidsceremonies. Neem contact op en wij bespreken graag de mogelijkheden en tarieven. 

 

 
slideshow uitvaartvisuals uitvaart foto collage